27 éve az építőiparban

A Stoking Trade Kft. 1993-ban alakult és a kezdetektől fogva
100%-ban magyar tulajdonosi hátterű vállalkozás.

Minőségpolitikánk

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlesztések és a fejlődés mellett.
Szolgáltatásaink minőségével, a hosszútávú bizalomépítéssel és az innovatív
szemléletmóddal, valamint a fenntarthatóság…

CÉGTÖRTÉNET

service_2

A Stoking Trade Kft. 1993-ban alakult, épület gépészeti munkákra szakosodott kis vállalkozásként. Fő profilja a víz-gáz és központi fűtés szerelés, valamint légtechnika és elektromos rendszerek kivitelezése volt.
1997 től foglalkozunk, fémszerkezetes ipari csarnokok kivitelezésével.
2009 től a tevékenység tovább bővült, az általános építészeti területtel.

Az elmúlt 27 évben számos kisebb és nagyobb acélszerkezetes csarnokot építettünk, melyek közt több autószalon, gyártócsarnok, logisztikai csarnok illetve egyéb acélszerkezetes épület és épületrész található.
Cégünk életében az egyik legnagyobb kihívás 2009-ben a budapesti, CET kulturális központ acélszerkezetének gyártása és szerelése volt, melyet sikeresen hajtottunk végre.
Ez az egyedi épület a budapesti Duna parton, kitűnő bizonyíték szaktudásunkra és szakmai sikereinkre.

A Stoking Trade Kft. az elmúlt 27 évben számos építőipari kivitelezési munkát végzett fővállalkozóként vagy alvállalkozóként. Országos szinten építettünk kapcsolat rendszert és kiváló partneri viszonyokat ápolunk megbízóinkkal, alvállalkozóinkkal és a beszállítóinkkal is.

CÉLKITŰZÉSEINK

photo-1416339684178-3a239570f315

A Stoking Trade Kft. a 2019 és 2020 években kiemelt stratégiai irányként kezeli, az acélszerkezetes épületek és épület részek, tetőszerkezetek gyártását és kivitelezését. Ezen a területen kiemelkedő tapasztalat és számos referencia áll mögöttünk.
Első sorban ipari, logisztikai és mezőgazdasági csarnokok kivitelezésére fókuszálunk, de más felhasználási területeken is versenyképes árakat és szolgáltatást tudunk nyújtani az acélszerkezetű épületek gyártása és kivitelezése terén.
A vállalkozás fő tevékenységének egyik jelentős pillére, továbbra is az általános építészeti munkák, generál kivitelezése, illetve alvállalkozói minőségben a különböző építészeti, épület szerkezeti lakatos munkák elvégzése marad. Ezen a területen is rugalmas együttműködést, kreatív és megbízható munkavégzést és versenyképes árakat biztosítunk ügyfeleink, megbízóink részére.
2019 -2020 években, nagy hangsúlyt fektetünk az épület gépészeti kivitelezési tevékenységeink újra szervezésére és ezen a területen kapacitásbővítést tervezünk, melyben egyre nagyobb figyelmet fordítunk a megújuló energiákat támogató rendszerek építésére és üzemeltetésére. A fenntarthatóság fontos számunkra, mind az építészeti mind pedig a vállalati megoldások területén.

EREDMÉNYEINK

img_1356

Cégünk az elmúlt 27 évben folyamatosan képes volt fennmaradni és alkalmazkodni tudott a jelentősen változó piaci és gazdasági helyzetekhez. Eredményeinkhez tartozik, több mint 50 sikeresen felépített ipari csarnok, több mint 350 elégedett ügyfél és számos más sikeres project. Jelen pillatanban 50-55 fős saját létszámmal dolgozunk, melyhez a kiváló alvállalkozói partnereinken keresztül további kapacitások állnak rendelkezésünkre.
Műszaki, tervezői és management csapatunk kiváló és rugalmas munkával és kreatív megoldásokkal képes kiszolgálni ügyfeleinket és a megbízható saját dolgozói létszámmal valamint a jól bevált alvállalkozói háttérrel képesek vagyunk megfelelni a legmodernebb építészeti elvárásoknak is.
2019-2020 évben, saját beruházásban egy prémium kategóriás lakópark projectet valósítunk meg, Egerben.
A Talizmánkert lakópark az Egri Vár, történelmi és kiemelt műemléki környezetében, mind a műemléki mind a modern építészeti elvárásoknak maximálisan megfelel és egy igazán modern otthont termet majd leendő lakói számára.
Ezen eredményekkel és célkitűzésekkel a Stoking Trade Kft. mára megalapozta a stabil piaci helyzetét és olyan jövőképet vetít maga elé, mellyel a térség példaértékű és meghatározó cégévé válhat.

JÖVŐKÉPÜNK

as_918

A Stoking Trade Kft. a több mint 27 éves múltjára, eredményeire és célkitűzéseire támaszkodva egy olyan jövőképet vetít maga elé, mellyel elsősorban a régióban válik meghatározó vállalkozássá.
Továbbra is szeretnénk megőrizni a cég családias hangulatát, a közvetlen és jó kapcsolatokon alapuló munkakapcsolatokat, mind a vevőinkkel, mind a beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal és dolgozóinkal.
Kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelőségvállalásra, a térség önkormányzataival, lakosságával és más vállalkozásokkal való jó kapcsolatok és közösség fejlesztő programokon és projecteken keresztül.
Ugyanilyen fontosnak tartjuk a fenntarthatóságra való törekvést, a működésünkben és a gondolkodásunkon keresztül is.
Olyan jövőt építünk, melyben a környezetvédelem, a közösségépítés és az innovatív szemlélet valamint a tradíciókra épített működés egyaránt fontos és kiemelt cél.
Modern, fenntartható, innovatív, példaértékű és eredményes céget építünk, mely érték a dolgozók, partnerek és a helyi közösség számára is.