• Acélszerkezetes csarnokok generál kivitelezése.
  • Acélszerkezetes csarnokok tervezése.
  • Autószalonok, kereskedelmi és logisztikai csarnokok építése.
  • Csarnokszerkezetek felújítása és karban tartása.
  • Csarnok szerkezeti elemek beépítése.
  • Csarnok kivitelezések műszaki felügyelete.

Csarnok építészet

A Stoking Trade Kft. igazi specialistának számít az ipari és egyéb felhasználású csarnokok tervezésében és kivitelezésében. Az elmúlt 15 évben az ipari és logisztikai csarnokok kivitelezése volt a cégünk vezető tevékenysége de több acélszerkezetes autószalont, bemutatótermet és egyéb csarnok jellegű épületet is építettünk.

Egyik leglátványosabb munkánk a Budapest, Bálna (korábban CET) kulturális, vendéglátó és bevásárló központ speciális ívű csarnokszerkezete és a két eredeti raktárépület tetőszerkezete volt. Ezen a munkán nemcsak az acélszerkezet építését de a speciális csillagszerkezetek gyártását is mi végeztük, az SBS Kft.-n keresztül.

Miért minket válasszon

Referenciáink és több mint 25 éves múltunk önmagában elegendő biztosíték lehete megrendelőink számára.

A 2019 – 2020 as években cégünk a fenntarthatóság és innovatív gondolkodásmód jegyében új arculatot és új stratégiai irányt tűzött ki maga elé. Ezzel nem csak korábbi partnereinket hanem leendő ügyfeleinket is arra ösztönözzük, hogy a ezen két szemléletet illesszék be saját vállalkozásukba és projectjeikbe mert a jövőt most építjük és aki erre nem gondol most, az hamar lemarad ebben a gyorsan változó világban.